PROIECT EDUCATIONAL 2010-2014

 
 

FORUM

Creat 10/01/2010 23:55:41 | Ultima modificare 01/06/2014 05:43:56
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "1396":
 
Va multumim pentru aprecieri! L-am inregistrat in 30.09.2010, dupa o saptamana de lucru si nesomn! Incepand cu 1 oct. deja i-am dat drumul, impreuna cu paginile web-ului. Inteleg ce spuneti... L-am inscris si in Calendarul Activitatilor Educative al Judetului Hunedoara sa fiu sigura ca totul va fi in regula. Activitatile sunt foarte placute, mai ales ca noua lege merge pe formare de competente! Aici o sustin 100%! Sper sa tinem legatura cat de des se poate...proiectul are adresa de e-mail pe care o vizitez zilnic... Sa ne ”auzim” cu bine!
V-am descoperit doar azi, dar nu e prea tarziu. Mai sunt trei ani scolari din proiectul D-voastra. L-ati gandit logic si imi place mult firul logic urmat. Felicitari!
Si eu am inceput in toamna anului trecut, un proiect educational. Mea culpa,nu e la fel de bine esalonat vertical si orizontal ca al D-voastra.Si, nu l-am expus pe net. Am experiente neplacute in acest sens.
Probabil, l-ati inregistrat in timp util la secretariat, anul trecut. Va fi interesant, cand in 2014, vom constata multe proiecte inregistrate de anul trecut, care azi in 2011 nu sunt. Eh, la unii, roata timpului nu se invarte doar intr-un sens. Poate, dupa cum o sufla vantul...
Voi mai reveni. Felicitari, sunteti omul potrivit la locul potrivit ! Castigati sunt in primul rand copiii. Pentru ei, suntem dascali, doar ca unii dintre noi mai uita asta.
Si atunci, sunt oameni, care le amintesc... Multumiri.
smiley
Va multumim pentru aprecieri!
SPER CA MUNCA SA VA FIE RASPLATITA!
01/09/2011 21:47:22
E SUUUUPER!!! FELICITARI
E SUUUUPER!!! FELICITARI
Bine ati venit la noi!